Advocaten
Wie zijn wij?

 

 

mr. Van den Ende

Tijdens zijn studie kwam hij in aanraking met de gefinancierde rechtshulp doordat hij als vrijwilliger werkzaam was bij de rechtswinkel Dordrecht.

Na een studentstage bij een groot commercieel advocatenkantoor wist hij dat zijn hart bij de gefinancierde rechtshulp lag. Na zijn afstuderen is hij direct begonnen als advocaat bij Rietbergen en Partners. Nu werkt hij bij advocaten.

mr. Scheermeijer

Tijdens zijn studie was hij bestuurder van de rechtswinkel Dordrecht. Ook publiceerde hij een onderzoek naar de sociale rechtshulp in Nederland.

Na zijn studie was hij vijf jaar leidinggevende bij het Bureau Sociaal Raadslieden. Daarna ging hij als advocaat aan de slag bij Rietbergen en Partners advocaten. Nu werkt hij bij advocaten.

mr. Cheung

Tijdens haar studie kwam zij als vrijwilliger van de rechtswinkel Dordrecht in aanraking met de gefinancierde rechtshulp. Zij is ook enkele jaren bestuurder van de rechtswinkel Dordrecht geweest. Nu is zij de jongste advocaat van Advocaten.

mr. Bijvank

Tijdens zijn studie werd hij voorzitter van de rechtswinkel Dordrecht, wat hij tot op heden met plezier doet.

Na zijn studie is hij begonnen als jurist bij een grote rechtsbijstandsverzekeraar. Hier heeft hij ontdekt dat zijn passie toch bij de gefinancierde rechtshulp ligt. Daarom werkt hij nu bij Advocaten.

Gratis
Inloopspreekuur


Elke dag tussen 14.00 en 15.00 bent u welkom op ons gratis inloopspreekuur.U kunt op deze tijden langskomen zonder afspraak. Bezoekers worden geholpen op volgorde van binnenkomst.

Wij zijn gevestigd in Rotterdam op de Kop van Zuid aan het Halfrond 86.

Stel uw vraag

Wij helpen u graag.