Advocaten
Wie zijn wij?

mr. Van den Ende

Tijdens zijn studie kwam hij in aanraking met de gefinancierde rechtshulp doordat hij als vrijwilliger werkzaam was bij de rechtswinkel Dordrecht.

Na een studentstage bij een groot commercieel advocatenkantoor wist hij dat zijn hart bij de gefinancierde rechtshulp lag. Na zijn afstuderen is hij direct begonnen als advocaat bij Rietbergen en Partners. Nu werkt hij bij advocaten.

mr. Scheermeijer

Ook hij kwam tijdens zijn studie via de rechtswinkel Dordrecht in aanraking met de gefinancierde rechtshulp. Hij is ook enkele jaren bestuurder van de rechtswinkel Dordrecht geweest. Aan het eind van zijn studie deed hij onderzoek naar de sociale rechtshulp in Nederland. Dit onderzoek werd uiteindelijk gepubliceerd.

Na zijn studie was hij werkzaam bij de Bureau Sociaal Raadslieden. Eerst twee jaar als sociaal raadsman, daarna vijf jaar als leidinggevende. Daarna ging hij als advocaat aan de slag bij Rietbergen en Partners advocaten. Nu werkt hij bij advocaten.

mr. Cheung

Tijdens haar studie kwam zij als vrijwilliger van de rechtswinkel Dordrecht in aanraking met de gefinancierde rechtshulp. Zij is ook enkele jaren bestuurder van de rechtswinkel Dordrecht geweest. Nu is zij de jongste advocaat van Advocaten.

Gratis
Inloopspreekuur


Elke dag tussen 14.00 en 15.00 bent u welkom op ons gratis inloopspreekuur.U kunt op deze tijden langskomen zonder afspraak. Bezoekers worden geholpen op volgorde van binnenkomst.

is gevestigd in Rotterdam op de Kop van Zuid aan het Halfrond 86.

In verband met het Corona virus, doen wij onze intakes zoveel als mogelijk via:

Stel uw vraag

Wij helpen u graag.