Advocaten
Problemen met de bijstand

Advocaten is gespecialiseerd in bijstand

Terugvordering
Moet u bijstand terug betalen?

De gemeente kan op diverse gronden bijstand terugvorderen. Bijvoorbeeld als sprake is van een gezamenlijke huishouding of een kostendeler. Of als u inkomsten heeft waar de gemeente niets van af wist. Uiteraard moet de gemeente zich aan bepaalde regels houden.

Hoe nu verder

Niet elke situatie hoort tot terugvordering te leiden. Advocaten begrijpt dat het belangrijk is dat alleen wordt teruggevorderd als dat juridsch mag en uiteraard moet ook het bedrag kloppen. Als u van mening bent dat onterecht of teveel wordt teruggevorderd, dan kan Advocaten voor u in bezwaar tegen de terugvordering. Dit doen wij gratis voor u.

Boete

Houdt u in de gaten dat de gemeente in veel gevallen ook nog een boete oplegt van ongeveer de helft van het teruggevorderde bedrag. Ook hiertegen kunt u bij Advocaten gratis in bezwaar.

Vrijblijvende afspraak

Elke zaak is anders. Voor een goed advies is het daarom handiger om een afspraak te maken. Wij luisteren naar uw verhaal en bestuderen het besluit van de gemeente. Daarna vertellen wij wat uw opties zijn. Zo'n afspraak verplicht u tot niets en is uiteraard gratis. Neemt u gerust contact met ons op voor een afspraak, of kom langs op ons inloopspreekuur.

Cliënt
Tevredenheid

 

Wij horen graag wat onze verbeterpunten zijn. De beoordelingen door onze cliënten zijn daarom van onschatbare waarde.

Meewerken aan ons cliënt tevredenheidsonderzoek is niet verplicht. Wel stellen wij uw mening zeer op prijs.

9,8
114 beoordelingen

Stel uw vraag

Wij helpen u graag.