Advocaten
Problemen met de bijstand

Advocaten is gespecialiseerd in bijstand

Opgeschort
Is uw bijstandsuitkering opgeschort?

Als de gemeente uw recht op bijstand niet meer kan vaststellen, mag de gemeente uw uitkering opschorten voor een periode van maximaal 8 weken. Gedurende deze periode heeft u nog wel recht op bijstand, maar de gemeente betaalt uw uitkering niet uit. De gemeente is uiteraard wel aan strikte regels gebonden.

Hoe nu verder

Een bijstandsuitkering vraagt men niet voor niets aan. Als de betaling van uw bijstandsuitkering wordt opgeschort, is dat een groot probleem. Advocaten kan voor u in bezwaar tegen de opschorting van uw bijstandsuitkering. Dit doen wij gratis voor u.

Voorlopige voorziening

Advocaten begrijpt heel goed dat u zonder inkomsten uw vaste lasten en boodschappen niet meer kunt betalen. De opschorting kan tot acht weken duren, daarom kan Advocaten de rechter vragen om de gemeente opdracht te geven een voorschot aan u te betalen, ook dit is gratis

Vrijblijvende afspraak

Elke zaak is anders. Voor een goed advies is het daarom handiger om een afspraak te maken. Wij luisteren naar uw verhaal en bestuderen het besluit van de gemeente. Daarna vertellen wij wat uw opties zijn. Zo'n afspraak verplicht u tot niets en is uiteraard gratis. Neemt u gerust contact met ons op voor een afspraak, of kom langs op ons inloopspreekuur.

Cliënt
Tevredenheid

 

Wij horen graag wat onze verbeterpunten zijn. De beoordelingen door onze cliënten zijn daarom van onschatbare waarde.

Meewerken aan ons cliënt tevredenheidsonderzoek is niet verplicht. Wel stellen wij uw mening zeer op prijs.

9,8
114 beoordelingen

Stel uw vraag

Wij helpen u graag.