Advocaten
Problemen met de bijstand

Advocaten is gespecialiseerd in bijstand

Maatregel
Heeft u een maatregel gekregen?

De gemeente legt een maatregel op als u zich niet aan uw verplichtingen heeft gehouden. Dit kan uiteraard niet zomaar. De gemeente moet bewijzen dat u zich niet aan uw verplichtingen heeft gehouden.

De maatregel kan varieren van een waarschuwing tot maximaal drie (3) maanden een 100% korting op uw bijstanduitkering. Welke maatregel u krijgt hangt af van diverse dingen.

Hoe nu verder

Een maatregel kan grote gevolgen hebben. De gemeente kan tot maximaal drie (3) maanden uw volledige uitkering inhouden. Ondertussen moet u wel gewoon uw huur betalen en de dagelijkse boodschappen kunnen doen. Advocaten kan voor u in bezwaar tegen de maatregel. Dit doen wij gratis voor u.

Voorlopige voorziening

Advocaten begrijpt heel goed dat u zonder inkomsten uw vaste lasten en boodschappen niet meer kunt betalen. Als u voor één of meerdere maanden een 100% korting heeft gekregen, kan Advocaten de rechter vragen om de gemeente opdracht te geven een voorschot aan u te betalen, ook dit is gratis

Vrijblijvende afspraak

Elke zaak is anders. Voor een goed advies is het daarom handiger om een afspraak te maken. Wij luisteren naar uw verhaal en bestuderen het besluit van de gemeente. Daarna vertellen wij wat uw opties zijn. Zo'n afspraak verplicht u tot niets en is uiteraard gratis. Neemt u gerust contact met ons op voor een afspraak, of kom langs op ons inloopspreekuur.

Cliënt
Tevredenheid

 

Wij horen graag wat onze verbeterpunten zijn. De beoordelingen door onze cliënten zijn daarom van onschatbare waarde.

Meewerken aan ons cliënt tevredenheidsonderzoek is niet verplicht. Wel stellen wij uw mening zeer op prijs.

9,8
114 beoordelingen

Stel uw vraag

Wij helpen u graag.