Advocaten
Problemen met de bijstand

Advocaten is gespecialiseerd in bijstand

Bijzondere bijstand
Bijstand voor onverwachte kosten

Voor bepaalde onverwachte kosten kunt u extra bijstand vragen. Bijvoorbeeld als u de maandelijkse huur niet kunt betalen, maar ook niet in aanmerking komt voor huurtoeslag. Of als u moet verhuizen en u niet heeft kunnen sparen voor de inrichting van de nieuwe woning, maar ook niets mee kunt nemen uit de oude woning. In deze en andere gevallen kunt u een aanvraag indienen voor bijzondere bijstand..

Wat te doen bij afwijzing

De regels voor deze bijzondere bijstand zijn strikt. Als de aanvraag is afgewezen, kunnen wij voor u beoordelen of dat terecht is gebeurd. Is dat niet het geval, dan kan. Advocaten voor u in bezwaar tegen de afwijzing van de bijzondere bijstand. Dit doen wij gratis voor u.

Vrijblijvende afspraak

Elke zaak is anders. Voor een goed advies is het daarom handiger om een afspraak te maken. Wij luisteren naar uw verhaal en bestuderen het besluit van de gemeente. Daarna vertellen wij wat uw opties zijn. Zo'n afspraak verplicht u tot niets en is uiteraard gratis. Neemt u gerust contact met ons op voor een afspraak, of kom langs op ons inloopspreekuur.

Cliënt
Tevredenheid

 

Wij horen graag wat onze verbeterpunten zijn. De beoordelingen door onze cliënten zijn daarom van onschatbare waarde.

Meewerken aan ons cliënt tevredenheidsonderzoek is niet verplicht. Wel stellen wij uw mening zeer op prijs.

9,8
114 beoordelingen

Stel uw vraag

Wij helpen u graag.